مشاوره حقوقی رایگان - تصادف جرحی

سلام خسته نباشید. من حدود 5 روز پیش سر دور برگرد تقریبا هیچی سرعت نداشتم تازه میخواستم دور بزنم ک یکی یهو از پشت ماشین روبه رو اومد جلو ماشین در حد هول دادن ماشین خورد بهش منم مطمئن بودم هیچی نشده چون حتی 5 تا سرعتم نداشتم ولی باز گفتم چیزی شده بریم بیمارستان گفت پام رفت زیر لاستیک منم با ماشین خودم بردمش بیمارستان عکس از پاش گرفتیم دکتر گفت هیچی نشده یه ضربه بوده هیچ اسیبی ندیده بود بعد تمام هزینه های بیمارستانو پرداخت کردم و مرخص شد منم دیگ اومدم خونه الان باهام تماس گرفته میگه رفتم یه ارتوپد دیگ یجا گفته غوزک پات اسیب دیده و 500 تومن خرج ویزیتم شد باید تو بدی اگه ندی میرم شکایت میکنم منم گفتم ادرس مطبی ک رفتی و ویزیتو بفرس اگه واقعا اینجوری بود من هزینه اونم میدم بهت ک نداد و بعد خیلی اتفاقی تو خیابون دیدمش که داشت راحت حرکت میکردو راه میرفت.
میخواستم بدونم این ادم میتونه بعد 5 روز ک مرخص شده بره شکایت کنه با این که دکتر گفت هیچی نیستو مرخصش کرد؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارند تا اظهارنظر دقیقی به توان کرد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر رضایت کتبی گرفته باشید نمی تواند مجددا شکایت کند

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

میتونه احتمالا از این ادمهای کلاشه ولی شما گواهی ان بیمارستان را بگیر داشته باش اگه شکایت کرد ارایه بدهید

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
البته آسیب در چنین مواردی ممکن است با مرور زمان نمایان گردد ، منتها برای اطمینان موضوع رو از طریق پزشک پیگیری نمایید و چنانچه شکایتی از این بابت از شما شد از طریق ارجاع به پزشکی قانونی این امر قابل تشخیص میباشد

سجاد امیرحسنی

جناب آقای سجاد امیرحسنی :

با سلام
چنانچه شکایت کند موضوع به پزشکی قانونی ارجاع خواهد شد و صرف شکایت برای شما ایجاد مشکل نخواهد کرد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله و در صورت اقامه شکایت به پزشکی قانونی معرفی خواهد شد
و باید ابتدا کارشناس رسمی کروکی تنظیم نماید تا مقصر مشخص شود و

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

به پزشک قانونی ارجاع می‌شود و نظر آنان مهم است

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

با سلام در صورت شکایت موضوع به پزشکی قانونی ارجاع می شود.

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

بله میتواند شکایت کند ولی برای اثبات ان باید دلیل داشته باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله و در صورت اقامه شکایت به پزشکی قانونی معرفی خواهد شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام نظر پزشکی قانونی ملاک است نیاز به بررسی بیشتر است است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر از نظر پزشک مشکلی نداشته باشد در صورت شکایت مشکلی پیش نمیاد و نمی تواند مدعی ورود آسیب در تصادف باشه

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام امکان شکایت هست ولی نتیجه مشخص نیست

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

معمولا نمی تواند چراکه باید نامه پزشکی قانونی ارایه نماید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
می بایست از وی رضایت محضری بگیرید

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

عکس بیمارستان و مدارکی که از مراجعه به بیمارستان در شب تصادف داشته اید و از بیمارستان نامه ای بگیرید مبنی بر مراجعه طرفین و آسیب ندیده بودن فرد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اصولا خیر ، ولی با توجه به موارد مطروحه احتمالا قصد و نیت ایشان باجگیری است که می توانید در این خصوص از ایشان شکایت کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با سلام
موضوع به پزشکی قانونی ارجاع خواهد شد..