مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر تادیه

سلام خدمت وکلای محترم. خودرویی مردادماه 1401 با خودرو من که در پارکینگ منزل پارک بود برخورد کرده و سبب خسارت شدید شده ایشون فقط بیست میلیون بیمه ثالث داشتن و بقیه مبلغ خسارت رو بیمه بدنه من داده اما بیمه هشت میلیون بابت فرانشیز کم کرده، باتوجه به صفر بودن خودروی من ,افت ماشین به میزان 20میلیون توسط کارشناس شورا معین شد,در بهمن ماه حکم قاضی بر دریافت مبلغ افت بعلاوه هزینه دادرسی و تاخیر تادیه داده شده است، الان من برای دریافت تاخیر تادیه آیا دوباره باید لایحه بنویسم یا خیر؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود در قالب لایحه و یا دادخواست آری امکان پذیر است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر اگر حکم قطعی شده است درخواست اجرای ‌حکم را مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام مدنظر داشته باشید که در صورت قطعی شدن حکم می بایست درخواست اجرای آن را نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در دادخواست اولیه خسارات تاخیر تادیه را بخواهید در غیر این صورت باید دادخواست جداگانه دهید تا محاسبه شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
قبلاً پاسخ داده شده است
درخواست اجراییه نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درخواست صدور اجراییه نمایید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

خیر نیازی نیست خسارت تاخیر تادیه شما در واحد اجرای احکپام محاسبه خواهد شد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر افت قیمت خسارت تلقی گردد اصولاخسارت از خسارت قابل مطالبه نیست