مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

به نام خدا سلام من دیشب در روبیکا از یک فرد وسیله ای را خریداری کردم اون گفت اول 30 هزار تومان بزن بقیه پولش درب منزل من پولش را زدم امروز صبح که دیدم او مرا مسدود کرده شماره کارتش و اسمش را دارم.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تحت عنوان کلاهبرداری قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام کلاهبرداری میباشد و شما باید به پلیس فتا مراجعه نمایید و شکوائیه کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع را مطرح نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از طریق پلیس فتا موضوع را پیگیری کنید

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

شما مي توانيد با مراجعه به دفتر خدمات قضایی اقدام به تنظیم شکوائیه کلاهبرداری نمایید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید شکایت کنید و از طریق پلیس فتا موضوع را پیگیری کنید.

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بابت کلاهبرداری از وی می توانید شکایت نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
تحت عنوان کلاهبرداری از ایشان شکایت نمایید ، و موضوع را به پلیس فتا گزارش دهید
با توجه به اینکه مبلغ ناچیز است پیگیری و شکایت ارزش ندارد ولی بهتر است به فتا موضوع را گزارش کنید

علی حسین کاظمی

جناب آقای علی حسین کاظمی :

با توجه به هزینه مالی و زمانی لازم برای طرح شکایت،توصیه میکنم از خیرش بگذرید.
در غیر اینصورت شکایت کلاهبرداری اینترنتی مطرح خواهید نمود.ابتدا به پلیس فتا مراجعه نمایید.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

بهتر است چنین عمل پر ریسک انجام ندهید با این حال قابل پیگیری هست ولی مبلغ زیادی نبوده به زحمتش نمی ارزه

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

شما اگر شکایت علیه شخص کلاهبردار مطرح بفرمایید بر فرض اینکه کار بجایی ببرید که جواب منفی هستش باید قریب به 100 هزار تومن هزینه به دفاتر خدمات قضایی پرداخت کنید تا بتونید 30 هزار تومن وصول کنید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
می توانید شکایت نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید به پلیس فتا مراجعه نمایید و شکوائیه کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع را مطرح نمایید