مشاوره حقوقی رایگان - فروش مال غیر با جعل امضا

سلام خسته نباشید. اخیرا مبایعه نامه ای مربوط 25 سال پیش پیدا کرده ایم که خواهرم زمین پدر مرحومم را با جعل امضای وی 70میلیون تومان به قیمت آنزمان فروخته است و هیچ پولی هم بحساب پدرم نزده است و در پاسخ ما بدون دادن هیچ مدرکی ادعا میکند پدرمان به وی بدهکار بوده است. آیا باقی وراث امکان شکایت دارند یا مشمول مرور زمان میشود و امکان شکایت نداریم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است می‌توان دادخواست تخصصی تنظیم کرد
مشمول مرور زمان نمی‌شود
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله طبق قانون امکان اقامه دعوا وجود خواهد داشت و

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میتوانید شکایت کنید براساس دلایل واسناد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شمول مرور مان در امور حقوقی نیست بلکه تنها د امور کیفری ایت

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست حقوقی بدهید.
شکایت کیفری به جهت مشمول مرور زمان نتیجه ای نخواهد داشت.

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

اگر طرح دعوای حقوقی بشود مشمول مرور زمان نمی شود

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شکایت کیفری مشمول مرور زمان شده اما دادخواست ابطال معامله به دلیل جعل را می توانید بدهید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

میتوانید دادخواست حقوقی تنظیم و با اثبات جعلیت سند فوق بطلان قرارداد فوق را اثبات نماید

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

مشمول مرور زمان شده از لحاظ کیفری گرچه چون پدر درقید حیات نیست غیر ممکنه نتیجه بخش باشه

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما در دادگاه حقوقی اقدام کنید شمول مرور مان در امور حقوقی نیست

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

بله امکان شکایت هست شکایت حقوقی محدود به زمان خاصی نیست

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله امکان شکایت هست.البته باید ثابت کنید اخیرا مطلع جعل شدید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق حقوقی می توانید اقدام کنید .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله می توانید درخواست خود را پیگیری نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بلحاظ کیفری مشمول مرور زمان شده دادخواست مناسب بدهید