مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تنظیم سند در مورد ملکی که سند ششدانگ به نام همسر سابق

درود
در سال 94 ملکی را خریداری نموده ام و سند آن را ششدانگ به نام همسرم در آن زمان زدم. مدتی بعد پدر همسرم بعلت مشکلات مالی به علت بدهی زندانی شد و علی رغم مخالفت من همسرم سند خانه را بعنوان سند دوم وثیقه ازادی پدرش قرار داد. در سال 98 از یکدیگر بصورت توافقی جدا شدیم اما یکی از شروط رضایت بنده برای طلاق اعطای سه دانگ از ملک ( که حق مسلم من بوده و بابت اقساط و هزینه های آن به طور مساوی تامین شده بود و اسناد فروش ماشین و پرداختهای بانکی و غیره و تمام هزینه های خانه از حساب شخصی من پرداخت شد) بود که مشاور طلاق که مدتها زیر نظرشان هر دو مشاوره میرفتم پیشنهاد داد و همسر سابق من هم پذیرفت و یک مبایعه نامه تنظیم شد که مرکز مشاوره و خود مشاور و بنده و یک شاهد دیگر و همسرم تایید کردیم و امضا و اثر انگشت و مهر مرکز دارد در سه نسخه تنظیم شد. و در ان ذکر شد که به دلیل بازداشت بودن سند همسر سابقم متعهد شد در اولین فرصت نسبت به ازاد سازی سند و تنظیم سند سه دانگ به نام من اقدام نماید که تاکنون این امر محقق نشده است . یک بار هم به عنوان اجبار به تنظیم مبایعه نامه از من شکایت کرد اما خودش شکایت را پس گرفت هر چند که در ابلاغی که برای من امد نوشته بود اصلا شکایت ایشان محل رسیدگی ندارد و ساقط است. ملک مورد نظر دو سال در اجاره بوده که فقط سال اول حدود نیمی از رهن به من پرداخت شد و سالهای بعد نه مبلغ رهن و نه مبلغ اجاره به من پرداخت نشده است. در حال حاضر مدت نزدیک به دو سال است که همسر سابقم خودش در ملک مورد بحث ساکن می باشد و همچنان نه در مورد ازاد سازی سند و نه در مورد تنظیم سند سه دانگ و نه پرداخت اجور به بنده اقدامی نکرده است. یکبار هم از طریق یکی از اشنایان وکیلی معرفی که شد متاسفانه کاراموز و نابلد بود و مبلغی از ما گرفت و بدون هیچ اقدامی بعد از مدتی از وکالت انصراف داد و نتیجه ای حاصل نشد. خواهشمندم هر کدام از وکلای محترم که توانایی حل این پرونده را دارد بفرمایید تا با ایشان شروع به کار نمایم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است