مشاوره حقوقی رایگان - شکایت مجدد

سلام من دو تا شکایت یکی نفقه و یکی مهریه انجام دادم که هنوز جلسه اول برگزار نشده نامزدم قایم شده الان اگه شکایتم رو پس بگیرم میتونم بعدا دوباره روی همین دو قضیه شکایت کنم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تحت همین عنوان خیر . بهتر است تقاضای ترک تعقیب کنید تا مجدد قابل پیگیری باشد

مرضيه  ميرزاخاني

سرکار خانم مرضيه ميرزاخاني :

سلام در صورت استرداد دادخواست امکان طرح مجدد است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله ، لایحه استرداد دعوی ارسال نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله استرداد دادخواست را بخواهید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با ارسال لایحه بله دوباره میتوانید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله میتوانید بعدا دوباره اقامه دعوا نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام این موضوع بستگی به این دارد که شما حقوقی اقدام کرده‌اید یا به صورت کیفری اقدام کرده

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

مهریه که روال خودش را دارد بگذارید که 2 ماه مهلت مربوط به اجرای ثبت، بگذرد، در خصوص نفقه هم اگر حقوقی اقدام کرده اید از شورای حل اختلاف، که استرداد دادخواست موجب صدور قرار ابطال می شود و اگر کیفری اقدام کرده اید پیگیری نکنید

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام بله با تقدیم لایحه استرداد دادخواست امکان پذیر می باشد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله منعی ندارد درخواست استرداد دادخواست بدهید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

مجددا می توانید شکایت کنید اما امکان ادامه همان شکایت وجود ندارد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سام. عنوان شکایت در خصوص مهریه معنا ندارد باید از طریق اداره اجرای اسناد رسمی محل سند ازدواج اقدام نمایدد . در خصوص نفقه فقط در خصوص نفقه جاری شکایت صدق می نماید . و نفقه معوقه باید از طریق دادگاه خانواده محل خود اقدام نمایید . در در هرمرحله می توانید شکایت یا دادخواست خود را مسترد نمایید . در خصوص مهریه هم می توانید از طریق اداره اجرای ثبت اسناد محل تقف آن را بخواهید یا کلا پرونده را مختومه نمایید . لیکن اگر دوباره بخواهید مهریه را اجرا بگذارید باید از طریق دادگاه خانواده محل اقدام نمایید . در مورد نفقه می توانید دوباره دادخواست مطالبه تقدیم دادگاه نمایید .

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

پرونده ها بدون حضور ایشان رسیدگی و معمولاً علیه ایشان صادر می گردد مخصوصاً مهریه اگر دادخواست خود را پس بگیرید مستلزم صرف هزینه دادرسی مجددبرای شما خواهد بود

زهراسالاری پور

سرکار خانم زهراسالاری پور :

سلام ودرود،مطالبه مهریه ونفقه معوقه در هر زمان ممکن است

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

دادخواست خود را از طریق ارسال لایحه به شعبه استرداد کنید

محمدباقر حیدری

جناب آقای محمدباقر حیدری :

با سلام
امکان طرح شکایت با همین عنوان وجود ندارد اما می توانید تقاضای ترک تعقیب کنید و بعدا مجددا پیگیری کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

در اقدام حقوقی می توانید دادخواست را مسترد نمایید مهریه را باید از دادگاه پیگیر شوید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام

استرداد دادخواست را پیگیری نمایید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

امکان طرح مجدد است در فرضی که دادخواست دو مسترد کنید

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

بله.اما عدم حضور ایشان مانع رسیدگی نیست

فرشید محمدزاده عربلو

جناب آقای فرشید محمدزاده عربلو :

در صورت عندالمطالبه بودن مهریه ، مشکلی جهت طرح مجدد ندارید.

مرتضی کردی

جناب آقای مرتضی کردی :

با سلام بله امکان طرح دادخواست مجدد وجود دارد.

محمدجواد بابایی

جناب آقای محمدجواد بابایی :

سلام، قبل از جلسه دادرسی اگر دادخواست خود را مسترد کنید قرار ابطال دادخواست صادر می شود و بعداً می توانید مجدد با پرداخت هزینه دادرسی و دادخواست جدید دعاوی موصوف را مطرح کنید