مشاوره حقوقی رایگان - تصادف و عدم پرداخت خسارت از طرف مقصر

سلام
من توسط خودرو سمند با،خودرو دتا تصادف کردم و پلیش ایشون رو مقصر اعلام کرد.بنا به اعلام ایشون بنده نسبت به تعمیر خودرو اقدام کردم .خودرو هم بدته خسارت دید هم چرخ جلو بر اثر ضربه کج شد البته چون شب بود تصادف جرخ زیاد دیده نشد ولی من به ایشون اعلام کردم که جرخم هم اسیب دیده و کج شده و گیر میکنه به بدنه قرا شد درست،کنم و اعلان کنم بعد از درست،کردم و اعلام مبلغ 5500 میلیون تومان ایشان اعلام عدم پرداخت کرده و میگه به من ربطی نداره من اونو نزدم فقط بدنه تقصیر منه
با توحه به اینکه از تاریخ تصادف 5 روز گذشته،و ایشون،نیومدن برای بیمه من چطور میتونم برای دریافت خسارتم افدام کنم؟
همچنین قسمت بدنه که ضربه خورده رو میتونم درست،کنم یا اینکه همینجوری بزارم بمونه؟
ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای مطالبه بیمه از بیمه باید کروکی داشته باشید و اگر کروکی نداشته باشید باید طرح دعوی کنید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

نظر کارشناس راهور ملاک عمل قرار می‌گیرد هرچند که قابلیت اعتراض نیز برای شما وجود دارد