مشاوره حقوقی رایگان - مالکیت خودرو

باسلام،تیرماه امسال یک خودرو از سایپاتحویل گرفتیم،باتوجه به قولی که به خانومم داده بودیم ماشین روبه نامش زدیم،برای تامین هزینش خودش حدود70میلیون اولیه روداد،بقیشوخانواده من باخودمن که یه وام گرفتم الان دارم قسطشومیدم پرداخت کردم،
سوالم اینه الان من میتونم ادعای مالکیت داشته باشم روی ماشین یانه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر به شما پول پرداخت کرده باشد پیگیری و طرح دعوی به نظر نتیجه ای نخواهد داشت.