مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی

سلام،من لوله کش ساختمان هستم، مشتری از من خواست که لوله را من برایش خریداری کنم و یک چک به من داد، وقتی من لوله را خریداری کردم گفت 20 روز برام نگهش دار، ساختمان من نگهبان ندارد، بعد از 20 روز به دلیل کاهش قیمت ها گفت من اجناس را نمیخوام و بنده قبول نکردم، موعد چک که شد خودم با فروش طلای همسرم پول لوله ها رو پرداخت کردم و چک را به اسم خودم برگشت زدم و اجباراً برای لوله ها انبار کرایه کردم، ایشان ابتدا ادعای اقاله کردن که رد شد و حالا چون قیمت ها افزایش پیدا کرده میگه لوله هامو بده تا پول رو بدم،اما من از چند طرف متحمل ضرر شده ام، فروش طلا، کرایه انبار و افزایش قیمت ها، زمان خرید اجناس تا الان 11 ماه است. چکار باید بکنم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد تا اظهار نظر دقیقی کرد

فرشید محمدزاده عربلو

جناب آقای فرشید محمدزاده عربلو :

با مدارک و اسناد موجود قابلیت مطالبه خسارات و ضرر و زیان ناشی از عدم انجام تعهد با ارسال اظهارنامه و مراجعه به محاکم قضایی حقوقی قابلیت پیگیری دارد.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با ارایه اسناد مطالبه خسارت نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما میتوانید بابت خسارت تاخیر تادیه و خسارات جداگانه خود دادخواست ثبت نماید عید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق محاکم علیه ایشان دادخواست مطالبه خسارت مطرح نمایید ولی بابت تغییر قیمت طلا و ضرر طلاها رای نمی گیرید

علی قبادی

جناب آقای علی قبادی:

سلام
اگر لوله ها را برای ایشان خریداری نموده اید مالکیت همچنان متعلق به وی است و شما بابت ضررهای وارده می توانید دادخواست مطالبه خسارت تقدیم فرمایید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما میتوانید دادخواست مطالبه وجه چک و خسارت تأخیر را مطالبه نمایید

و در مورد سایر خسارات ، شما باید ورود ضرر را اثبات نمایید و

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

در مورد چک اگر اجراییه مستقیم زده اید که مطابق قانون اصل وجه چک و همچنین خسارات شما محاسبه می گردد و از طریق اجرای احکام میتوانید حکم جلب طرف مقابل بگیرید در خصوص کرایه انبار و مسائل دیگر نیز دادخواست بدهید و مطالبه خسارت و غرامات را مطرح کنید شما می توانید تمامی هزینه ها را از ایشان دریافت کنید بابت چک به عنوان تامین خواسته و یا در مرحله اجرای احکام لوله‌ها را توقیف نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود موضوع نیازمند بررسی بیشتر می‌باشد .

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام، پیشنهاد میکنم درشهرخود،خدمت یک وکیل برسید تا حضورا به شما مشورت دهد.

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

دوست عزیز طی این مرحله با ختم به سازش و یا عدم سازش و بطور کلی موفقیت در این روند طوریکه شما آسیب مالی نبینید احتیاج به کمک کارشناس هستش توصیه میشه که با سایت دادره تماس حاصل بفرمایید تا که توسط دوستان به یکی از اساتید وصل بشید و با مشاوره پیش برید به نفع شماست.

احسان چوبینه

جناب آقای احسان چوبینه :

سلام
در مورد چک و تاخیر تادیه مبلغ آن اقدام کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

سلام شما میتوانید دادخواست مطالبه وجه چک و خسارت تأخیر را مطالبه نمایید

یک وکیل :

با سلام دادخواست مطالبه وجه چک و خسارت تأخیر را مطالبه بفرمایید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

مابه التفاوت قیمت را می توانید بگیرید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

می توانید چکهای ایشان را به اجرا گذاشته خسارت تاخیر تادیه از تاریخ چک لغایت اجرای حکم را دریافت نمایید

مرتضی کردی

جناب آقای مرتضی کردی :

با سلام بابت همه اینها در یک دادخواست مطالبه وجه شود.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست مطالبه خسارت تنظیم نمایید