مشاوره حقوقی رایگان - توافق صوری

سلام
یک پیش فروش اپارتمان در تاریخ تحویل خریداری میشود
ازطرف خریدار پیش خرید و نیم کار بود با حظور مالک و سارنده توافق شد که دو ماهه تحویل و کامل کند اگر به قیمت قابل تحویل خریداری شود
چون پول ساخت نداشت و چهار طبقه ساخت یک طبقه خرید بود که به قیمت تمام ثمن ان را حتا بدهی سند وانتقال را به ثمن ملکی مشاع با شریک تمام صلح شد و یک سهم شریکم که مازاد ثمن بود به قیمت چک پرداخت شد
بعد از معامله از تعهد ساخت سر باز زد و چکهای معامله دیگر نیز وصول نشد و چکهای ثمن سند وتحویل فروشند اپارتمان برای مالک وصول میکند که اینجانب به مالک گفتم برگشت کن
چون ملک اپارتمان ترقی قیمت زیاد نمود با چند مدعی صوری علیه ثمن اپارتمان اتهام فروش مال غیر زدند و دوسال به این بهانه از تعهد گرفتن وانتقال سند اپارتمان و وصول چکهای معامله دیگر سر باز زد مالک وفروشند با هم یکی شدن و اتهام حال رد شده
وباز مدعیان برای فخس معامله حاضر نشدند حتا بیایند ملک که ادعا دارند تحویل بگیرند چون اطلاعات از ان نداشتند وسند مالکیت ثمن معامله تگمیل است ولی باز به بهانه این که مدعی دارد از تحویل سر باز زده حتا مدعی ندارد چون نیامدند وقتی گفتم معامله فخس شد ملک ادعا را تصرف کنید نیامدند
حال دوسال تعهد تحویل رد شده و ثمن معامله دو برابر ارزش پیش خرید بوده و چکهای وصول نشده
الزام به تعهد دادخواست دادم که در جلسه اول دفتر دادگاه یک ساعت قبل از جلسه زنگ زد جلسه بر گزار نمیشود
چون با مطالعه پرونده دستور به
رسیدگی ماهوی و تمدید گردید
ایا جلسه را برای رسیدگی ماهوی به علت تعارض در تامین دلیل و قرارد صلح اپارتمان است و تفاوت دو قیمت معامله برای یک هر سهم هم تراض

به علت تحمل خسارات زیاد فکری به سرم زد
یک توافق صوری تنظیم نمودند با مدعیان واهی که رد دعوا انها شده و باز ومزاحمت دارند
و اپارتمان و چکها وصول نمودم
ولی پرونده الزام به تعهد باز است
و اپارتمان را تحویل و به فروش رساندم
و سریع به تصرف
دو سوم از ثمن اپارتمان که زمین بود را پس گرفتم
دادخواست ابطال توافق واگذاری که چاره ای دیگر نداشتم
ایا قرداد واگذاری صوری باطل میشد نمود
قراردا و قانون پیش خرید نیز امده که پیش فروش تا تحویل و اتمام تعهد بدونه ارزش تورم و افزایش می باشد
در ضمن چون قرار داد فروش ثمن اپارتمان زمین است و قسمتی از ان ثمن زمین اپارتمان بوده و به علت کلاه برداری با استناد به معامله دبگر قیمت سهم شریکم دو برابر قیمت زمینها ثمن اپارتمان که کامل ساخت باشد در دو یال قبل میباشد یعنی چهار برابر ارزش پیش خرید پرداخت نمودم

با کسر سهم شریکم بقیه ان را تعویض با یک اپارتمان قابل تحویل نمودم به علت قیمت که برای ثمن اپارتمان برای زمین خریدار توافق نمود و بار نصف ان را خودم کسر نمودم چون به عمد گران میخرید و متوجه نشدم کلاه بردار است و مثلا شیصد قیمت میش خرید بود یک میلیارد قیمت تمام ساخت و دو ملیارد ثمن زمین واگذار شد ولی قیمت را گفت نصف بنویسم در بنگاه کمسیون کم تر پرداخت کنیم که بعد متوجه شدم بنگاه شخصی بوده ولی از هول حلیم دویست میلیون ارزش ثمن را چهار میلیارد قصد خرید داشت که نصف ان را کم کردم از قیمت بنگاه وکارشناسی چون قیمت نصف قیمت خواسته او بود بهانه فسخ نداشت و به با پشیمان در معامله اتهام واهی را اجراونمود
که ازنجانب با فهم پیش خرید است به قرارداد اولیه را باطل اعلام و با فروشنده با شرایط پیش خریدحقوق قولنانه خریدار در تحویل نامه صلح نمودند

میتوانم تعییر الزام به تعهد یک واحد را الزام به ارزش ثمن زمینها که در قرارداد سهم شریکم مشخص است و پرداخت نشده با خسارات دوساله در مشارکت در ساخت تغییر خواسته نمایم وقتی برای یک واحد قرارداد است ثمن معامله را رها کنم
تشکر از سایت خوب دادراه

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.