مشاوره حقوقی رایگان - چک

سلام من مبلغ 5 میلیون دست یک شخص چک داشتم که مبلغی از ان رو واریز کردم و مبلغ یک میلیون ان ماند که بعد از واریز به ان شخص پیام دادم که یک میلیون از حساب ماند چک را بیار و مابقی رو بگیر که ان جواب داده باشه چک رو میارم و مابقی که مانده رو تسویه میکنم از این جریان سه سال گذشته و ان فرد پیگیر نشد و من هم همینطور الان روی چک اقدام کرده و برگشت کرده چک رو باهاش تماس گرفتم میگه چون یک تومان رو ندادی من هم سه سال گذشته الان پنچ باید بدی در صورتی که قرار شد چک را بیاره و پولش رو بگیره ولی نیامد و من همون پیامی که داده رو دارم که گفته چک رو میارم وتسویه میکنم ایا من میتونم کاری بکنم راهنمایی کنید لطفا ممنون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود وجود چک در دست دارنده نشان از بدهی صادر کننده دارد مدعی می‌بایست بتواند ادعای خلاف خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و...

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر وی دادخواست مطالبه وجه چک دهد شما میتوانید چنین دفاع کنید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

با سلام و احترام کاربر گرامی با ارائه فیش های پرداختی و پرینت متن پیامک ها شهادت شهود و... پرداخت مبلغ مذکور از بابت چک موصوف را اثبات نماییدتا از مبلغ چک کسر گردد

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام چک در دست دارنده نشان از بدهی صادر کننده دارد مدعی می‌بایست بتواند ادعای خلاف خویش را اثبات نماید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

یک میلیون تومان بعلاوه خسارت تاخیر تادیه باید بپردازید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

به هر صورت هم‌اصل مبلغ چک و هم تاخیر را میتواند مطالبه کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می بایست دادخواست استرداد لاشه چک را مطرح می‌کردید

شما نیز دادخواست استرداد لاشه چک را مطرح نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
با همین دفاعیات و مدارک قاعدتا باید خسارت تاخیر در پرداخت یک میلیون تومان را بپردازید .

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

در صورتی که از طریق دادگاه اقدام نمایند خسارت بیشتری به آن تعلق میگیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر چک‌ وصف تجریدی دارد و در هر حال قابل مطالبه

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

فیش های پرداختی و پرینت مکالمات را در دادگاه ارائه نمایید

مهدی نجف نژاد

جناب آقای مهدی نجف نژاد :

جرم خیانت در امانت می باشد نسبت به پولی که دریافت کرده

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام ؛؛؛
دادخواست استرداد لاشه چک را مطرح نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

هم‌اصل مبلغ چک و هم تاخیر را میتواند مطالبه کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر شما مبلغ چک را پرداخت
کرده اید شما باید شکوائیه خیانت در امانت را مطرح نمایید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

دادخواست استردادلاشه چک بده وپیامهاراضمیمه پرونده

هدی فرخی

سرکار خانم هدی فرخی :

مدارك و ادله خود را در جلسه دادگاه ارائه نماييد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

جهت دفاع به پرینت پیامکها و واریز وجه استناد نمایید الباقی به انصمام خسارت تاخیر ان را باید پرداخت نمایید

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با سلام نظر به اینکه سوال مطرح شده نیازمند جزئیات بیشتری است بنابر این می توانید از طریق تماس تلفنی جزئیات را مطرح نموده تا ضمن مشاوره ای دقیق و کارشناسی شده به شما بتوانیم در جهت بهره مندی از سایر خدمات حقوقی مانند تنظیم شکوائیه ، دادخواست و لوایح دفاعیه فنی و تخصصی به شما کمک و مساعدت نمائیم. موفق باشید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
مدارک پرداختی های خودتان را به شعبه ارائه نمایید ، در خصوص یک میلیون باقی مانده ملزم به پرداخت خسارت تاخیر تادیه نیز می باشید