مشاوره حقوقی رایگان - خسارت ناشی از نم ساختمان

با سلام بنده بعد از تماس طبقه پایین واحدم بابت نم ونشتی آب فوری اقدام به رفع مشکل نمودم و مبلغی هم بابت خرابی دیوارها به مالک طبقه پایین دادم .حالا سوال بنده این است با توجه به خالی بودن طبقه زیرین و اینکه مالک فقط سالی چند بار به آنجا سر میزند و حداقل دو سه ماهی مالک به منزل خود سرکشی نکرده که در غیر این صورت بنده فورا اقدام به تعمیر وجبران خسارت میکردم ولی حالا با توجه به نبودن ایشان من باید متحمل این همه خسارت باشم با توجه به اینکه در این مدت آب رفته رفته بروی کابینت‌های ایشون هم ریخته والان ایشون خسارت کابینت‌ها روهم از بنده طلب کرده آیا من میتونم از پرداخت این همه خسارت معاف بشم یا نه

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. اگر خسارت ناشی از بی مبالاتی وعدم تعمیرات و عدم جلوگیری از نشتی از واحد شما بوده با نظر کارشناس رسمی شما مسئول هستید .