مشاوره حقوقی رایگان - اپارتمان

اگر لوله طبقه دوم باعث نم دادن راه پله طبقه اول شود هزینه با کیست و از کجا بفهمیم لوله مشاع هست یا نه

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر اختصاصی باشد با مالک واحد مربوطه

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
اگر قابل تشخیص نباشه که مربوط به یکی از واحدهاست یا مشاع از طریق تامین دلیل و با ارجاع به کارشناس میتوان این موضوع رو مشخص کرد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر لوله اختصاصی باشد هزینه با مالک آن خواهد بود.
برای تشخیص لوله اختصاصی از لوله مشاع، توصیه می‌شود دادخواست به خواسته تأمین دلیل را به ثبت برسانید تا هم اختصاصی بودن یا مشاعی بودن لوله معلوم شود و هم میزان خسارت توسط کارشناس رسمی دادگستری معلوم و هویدا شود.