مشاوره حقوقی رایگان - خرید از سایت

سلام من مبلغ 700 هزار تومان از ی سایت خرید کردم ک پیج اینستا داره و تحویل 23 روز بعد از ثبت سفارش بود الان 5 ماه گذشته و ارسال نکردن و وقتی درخواست لغو میکنم میگن مشکل پیش اومده ارسال میشه و همه ادمین های سایت و واتساپ و اینستا گرام دست ب سرم میکنن چ کار باید بکنم؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

میتوانید شکایت کلاهبرداری ثبت کرده و موضوع را از طریق پلیس فتا پیگیری نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام کلاهبرداری است حتما به پلیس فتا مراجعه نمایید
و بعد شکوائیه کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع را مطرح نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
با توجه مبلغ مذبور ارزش پیگیری ندارد لیکن در صورت تمایل به اقدام می توانید پیگیری نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان کلاهبرداری شکایت کنید و از طریق پلیس فتا موضوع را پیگیری نمایید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام ارزش پیگیری ندارد ولی صرفا چون یک پیج ایستاگرامی است این مورد را گزارش دهید به پلیس فتا ولی اینکه تا آخر پروسه حضور داشته باشید ارزش پیگیری ندارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در چنین مواردی که سایت های اینترنتی در اوضاع و احوال فروش دچار بد قولی می شوند پیشنهاد می شود از طریق اظهارنامه اقدام کنید و تعهدات آن ها و مطالبات خویش را بیان کنید . در صورتی که وضعیت تغییر پیدا نکرد دادخواست به خواسته های مطالبه وجه و مطالبه خسارت در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید تا در نهایت وجه پرداختی خود را به انضمام خسارت دریافت دارید.