مشاوره حقوقی رایگان - اعمال منافی عفت

آیا در جرایم منافی عفت ( رابطه نامشروع ) اگر فردی که روی آن این عمل انجام شده از آن آگاه نباشه ( شکایت هم صورت نگرفته ) ، و مدت زمانی از این عمل گذشته باشه و این عمل در صورتی باشه که تماس از روی پتو و چند لایه لباس به صورت لمسی حدود 1 ثانیه باشه ، اگر همسایه فیلمبرداری کرده باشه پیگیری میشه
2.و سوال بعد آیا درسته که تحقیق در روابط نامشروع بلامانع توسط دادسرا می‌باشد ؟ ( در صورتی که شاکی وجود نداشته باشد و جرم نامشهود باشد )
3.(این سوال رو حتما به من بگویید) آیا تحقیق در جرایم منافی عفت ، در صورت ارتکاب جرمی دیگر توسط یک فرد ، برای قانون ( در شرایطی که فاقد شاکی خصوصی و مشهود نباشد ) آزاد میشود و در کنار آن جرم این جرم را هم پیگیری میکنند؟
4. آیا ارتباط دهان با اندام تناسلی بین دو مرد جرم است؟ اگر در صورتی که شاکی خصوصی نداشته باشه و جرم نامشهود باشه همسایه فیلم گرفته باشه پیگیری میشه؟
((لطفاً تمامی سوالات را با کلمات ساده و قابل فهم توضیح بدید برای کسی میخواستم بسیار ناراحته در ضمن توبه هم کرده ، چون میخواهم به راحتی براشون توضیح بدم))با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
رسیدگی به پرونده‌های رابطه نامشروع مستقیم در دادگاه انجام می شود و تحقیق از طرف مراجع انتظامی انجام نمی شود.
دادگاه در صورتی که شاکی خصوصی باشد وارد رسیدگی می شود.