مشاوره حقوقی رایگان - دختر 19 ساله ای هستم که پدرم کتکم میزنه

با سلام
من دختری 19 ساله و شاغل هستم
از زمانی ک یادم میاد توسط پدرم کتک خوردم که آخریش همین دو شب قبل بود ک هنوزم نمیتونم بخاطر ضربه ای ک ب رحمم خورده بشینم و همش کمردرد دارم و جای ضربه هم کبود شده
اما دوباره هم تهدید شدم ، دانشجو هستم و توی تعطیلات میام خونه،پدرم میتونه منو حبس کنه و اجازه رفتن از خونه بهم نده؟
دلیل این کتک ها هم چیزی بجز ی جر و بحث ساده نبود ، دلیل جر و بحث هم اعتیاد پدرم ب الکل بود

پاسخ ها :

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

خیر،،اگر رفتارش غیر انسانی و اخلاقی است میتوانید از وی شکایت کنید