مشاوره حقوقی رایگان - گزارش خلاف واقع

باسلام
بنده کارمند قراردادی یک شرکت نفتی که عمده سهامش خصوصی هست می باشم که مشمول قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران بوده و در جریان دادرسی رای قطعی به نفع من صادر و شرکت ملزم به تبدیل وضعیت من از قراردادی به دائم شد ولی شرکت هرباری که دادگاه ابلاغ اجرائیه میکرد بهانه ای میاورد و انجام نمی داد تا اینکه دادگاه به جهت استنکاف شرکت بابت تاخیر در اجرا جریمه نقدی در نظر گرفت. و مدیرعامل شرکت طی نامه ای به اجرای احکام دادگاه اذعان داشته که تبدیل وضعیت من انجام گرفته و من یک نیروی دائم و رسمی می باشم ولی بعد از کذشت یک ماه از نامه مدیریت مجموعه نامه ای صادر و خاتمه فعالیت منو اعلام داشته و ممنوع ورود شدم الان می تونم به علت گزارش خلاف واقع از مدیرعامل شکایت کنم؟
ایا مدیرعامل با توجه به ارسال نامه به دادگاه که در ان ذکر کرده دستور مقام قضایی اجرا شده و من تبدیل وضعیت شدم و نیروی دائم هستم ولی در واقع خلاف این است تخلفی انجام گرفته؟ لطفا راهنمایی بفرمایید
باتشکر

پاسخ ها :

گزارش خلاف واقع