مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت هزينه برای پايان كار ساختمان و دريافت سند

با سلام. من در يک مجتمع آپارتمانی ساكن هستم كه ساكنين برايی دريافت تاييديه آتشنشانی و دريافت سند بايد مبلغی رو پرداخت ميكردن. من و 29 نفر از مالكين اين مبلغ رو داديم و يك سال هم پول دست هيئت مديره ساختمان بود. ولي باقي ساكنين كه نزديك 60 واحد مي شوند اين كار رو نكردن. الان هيئت مديره پول رو برگردونده و درخواست مبلغ بيشتر كرده. آيا راه حلي قانوني وجود داره كه رييس هيئت مديره از اون 60 واحد شكايت كنه؟ چون دليلي نداره من نوعي هزينه بي مسوليتي ديگران رو پرداخت كنيم. ممنون ميشم راهنمايي كنيد.

پاسخ ها :

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

طبق مقررات آپارتمان نشینی هیئت مدیره می توانند اقدام کنند. برای اخذ هزینه های ساختمان از سایر واحدها می توانند به شورای حل اختلاف مراجعه کنند تا مراحل قانونی پیگیری انجام شود ...