مشاوره حقوقی رایگان - ملاقات فرزند

سلام خسته نباشید.
بنده و زوج برای مکان ملاقات فرزند به توافق نرسیدیم و دادگاه مکان ملاقات رو طی حکمی بهزیستی معرفی کرده. در صورت ادامه دار شدن عدم توافق آیا این مکان به عنوان محل ملاقات باقی میماند یا به درخواست زوج از دادگاه میتواند به منزل زوج انتقال یابد؟ گفتنی است که طفل 6 ماهه و شیرخوار است و ایشان مدعی شده اند از قاضی دادگاه قول گرفته اند بعد 9 ماه طفل را به منزل ببرند.

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باید طبق دستور دادگاه عمل گردد مگر توافق و یا شرایط،تغییر کند که دادگاه بر مبنای مصلحت طفل تصمیم میگیرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام قاضی میتواند مکان ملاقات را تغییر بدهد و شما میتوانید با ارایه دلایل از دادگاه درخواست نمایید که محل ملاقات تغییر نماید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر زوجین توافقی برخلاف آن داشته باشند می توانند هم آن را عملی کنند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بستگي به مفاد دادنامه دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر زوجین توافقی برخلاف آن داشته باشند می توانند هم آن را عملی کنند

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

دادگاه میتواند هر تصمیمی در این مورد بگیرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با توجه به این که توافقی حاصل نشده است خود دادگاه راسا وارد عمل شده است و مکان مشترکی را تعیین کرده است . فلذا هر زمان که زوجین در خصوص مکان مشترک ملاقات طفل با یک دیگر توافق کردند می توانند مکان جدید را به دادگاه معرفی کنند .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام دادگاه بر جدا از از توافقات شما هر تصمیمی که برای مصلحت فرزند باشد اتخاذ می نماید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام

به موجب ماده 68 آیین‌نامه اجرایی قانون حمایت خانواده مصوب 93 بیان داشته در اجرای تبصره ماده قانون، رییس کل دادگستری استان موظف است در هر حوزه قضایی، محل یا محل‌هایی را با فضای متناسب با روحیات اطفال با همکاری و استفاده از امکانات و منابع انسانی سازمان بهزیستی و ادارات تعاون، کار و رفاه اجتماعی و بهداشت و درمان یا سایر مراکز ذی‌ربط با تعداد کافی مددکار اجتماعی به‌ویژه زنان و در صورت نیاز، مأمور انتظامی، جهت ملاقات والدین با اطفال اختصاص دهد بنابراین پیش‌بینی محل ملاقات فرزندان طلاق و حضانت با والدین آن‌ها، در محیطی فارغ از تنش و آسیب اقدامی است که قانون‌گذار در تبصره ماده 41 قانون حمایت خانواده مصوب 91 و ماده 68 آیین‌نامه اجرایی این قانون مصوب سال 93 به آن توجه داشته است.

بهرنگ مسلمی

جناب آقای بهرنگ مسلمی :

شما بدون نیاز به اخذ اجازه از دادگاه هم خودتون میتونین محل ملاقات رو با توافق و رضایت دوجانبه تغییر بدین

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بستگی به نظر دادگاه با توجه به شرایط طرفین و کودک دارد

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

تا زمانی که هر دو طرف بر یک مکان مشخص توافق نکنند محل ملاقات همون محلی هست که دادگاه تعیین کرده

محمود رجبی پور

جناب آقای محمود رجبی پور:

در هرصورت دادگاه محل ملاقات را روشن خواهد کرد و نگهداری طفل برابر قانون خانواده تصمیم گیری خواهد شد وهیچکس هم نمی تواند خارج از قانون قول بدهد...
ولی بهتر است باهم گفتگو کنید ومصالحه کنید. این کودک برای طلاقی که هیچ نقشی در آن نداشته آسیب خورده و تا پایان عمر هم رنج این واقعه رو باخود حمل خواهد کرد لذا اختلافات خود را باز بر این کودک بار نکنید. گفتگو ومصالحه کنید و بپذیرید با دوزندگی متفاوت که در آینده هریک خواهید داشت باید روی یک انسانی بنام فرزند مشترک همیشه گفتگو و فداکاری کنید تا رنجهایش بیش از این نشود...

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ععلا محل ملاقات بهزیستی است بله می تواند با توجه به تغییر شرایط درخواست دهد.

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
بستگی به رای دادگاه دارد در صورتی که توافقی مبنی بر محل ملاقات شده به دادگاه اعلام نمایید.

حسن فضایلی راد

جناب آقای حسن فضایلی راد :

موضوعی به عنوان قول گرفتن از قاضی وجود ندارد، مگر اینکه ایشان مجددا دادخواست داده و قاضی بنا به مصلحت طفل مکان ملاقات را تغییر دهد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خیر محل ملاقات طفل شیرخوار بهزیستی است

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با توجه به حکم دادگاه، مکان ملاقات فرزند شما به محلی تعیین شده توسط بهزیستی محدود شده است. در صورتی که طرفین به توافق نرسیده‌اند، این محل باید به عنوان محل ملاقات استفاده شود.

اما با توجه به شرایط خاص که شما ذکر کرده‌اید، احتمالاً می‌توانید از دادگاه درخواست تغییر محل ملاقات به منزل زوج را داشته باشید، به شرطی که دلایل موجهی برای این درخواست داشته باشید و دادگاه با توجه به شرایط خاص موافقت کند.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
وفق دادنامه عمل می شود مگر اینکه توافقی بر خلاف آن نمایید