مشاوره حقوقی رایگان - انتقال خودرو به نام خواهرم

سلام
خواهرم ایران زندگی نمیکنن ومن قصد دارم خودرو خودم را به ایشون واگذار کنم .چه مدارکی مورد نیاز هست که درغیاب ایشون این انتقال انجام بشه . با تشکر

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به دلیل این که خواهر شما که به عنوان انتقال گیرنده ، تحت هر عنوان قرارداد ، در ایران وجود ندارند ، از طرف ایشان بایستی وکالت اخذ کنید تا خودتان ، هم به عنوان انتقال دهنده و هم به عنوان انتقال گیرنده اقدام کنید .

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

می بایست شما یا هر فرد دیگری وکالت نامه رسمی با اختیار خرید اموال از خواهرتان داشته باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید وکالتنامه از ایشان داشته باشید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
باید وکیل بگیرند ‌شدنی است