مشاوره حقوقی رایگان - ملاقات فرزند

با سلام
از همسرم (مادر فرزندم)جدا شدم، ایشان حق ملاقات با فرزند مشترکمان را دارند با توجه به مصلحت فرزندم و الزام قانونی بنده هم موظفم و تلاش میکنم حتماً ملاقات صورت بگیرد
اما باتوجه به شرایط بیماری و ...گاهی نمیتوانم در محل حاضر شوم آیا از نظر قانونی میتوانم از طریق وکالتنانه یا ... این مسئولیت را به شخص دیگری واگذار کنم
آیا مادر فرزندم یا ضابط قضایی مستقر در بهزیستی میتوانند ممانعت کنند
آیا نیاز به دستور کتبی قاضی دارد؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در هر صورت ملاقات حق شما محسوب می شود و این حق را می توانید به هر شخص دیگری واگذار کنید . البته که موضوع نیاز به بررسی بیشتری دارد .

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله باید درخواست کتبی دهید تا مورد تایید مقام قضایی قرار گیرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله می‌توانید اما بهتر است شخصا اقدام کنید یا شرایط ملاقات دیگری را بین یکدیگر تدوین نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا به بهزیستی مراجعه کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

می بایست با دستور مقام قضایی و قاضی رسیدگی کننده باشد .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله حضور شما برای سپردن و گرفتن فرزند به همسرتان الزامی نیست
خیر

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با سلام،

با توجه به اینکه شما قصد دارید حضانت فرزندتان را با پدر یا مادر دیگری به اشتراک بگذارید و در بعضی از موارد نمی‌توانید در محل ملاقات حاضر شوید، می‌توانید از طریق وکالتنامه صادره از دادگاه، مسئولیت نظارت و مراقبت از فرزندتان را به شخص دیگری واگذار کنید. با این حال، باید به دادگاهی که پرونده حضانت فرزندتان را بررسی می‌کند مراجعه کنید و از این موضوع خبر دهید تا در صورت لزوم، دستور کتبی قاضی برای انجام این کار صادر شود.

در این رابطه، باید توجه داشت که مادر فرزندتان یا ضابط قضایی مستقر در بهزیستی، تنها در صورتی می‌توانند ممانعت کنند که اثبات کنند این مسئولیت به شخص دیگری واگذار شده و این شخص قابل اعتماد نیست یا ملاقات با شخص دیگری برای فرزندتان ضرر دارد. در این صورت، باید با دادگاه و یا مرجع قضایی مربوطه تماس گرفته و این موضوع را با آنها مطرح کنید تا اقدامات لازم صورت گیرد.

به هر حال، برای حل مشکلات مربوط به حضانت فرزند، بهتر است با وکیل خود مشورت کنید تا از حقو وظایف خود آگاهی کامل داشته باشید و بهترین راه‌حل‌ها را برای حل این مشکل پیدا کنید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سوال شما یک سوال کوتاه و مختصر نیست بلکه ابعاد گسترده ای دارد که باید هر بعد آن را جداگانه بررسی و مدارک و اسناد را رویت کنیم