مشاوره حقوقی رایگان - تجاوز

سلام من 13 سالمه و حدود یک ماه پیش شب بود و من به یک سوپر مارکت رفتم..صاحب مغازه خیلی به بدنم نگاه میکرد من خیلی ترسیده بودم و یهو دیدم اون مرد داره درو میبنده اون اومد طرفم و منو به زور به ته مغازه برد و به تمام بدنم دست زد و من هیچ کاری نتونستم انجام بدم چون اون منو با خشونت گرفته بود و اون بهم گفت اگه به کسی بگی بد میشه برات... من افسرده شدم به مشاوره هم مراجعه کردم ولی هیچ فایده ای نداشت..لطفا کمکم کنید لطفا

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اینطور که شما میگید که تجاوز نیست ، تجاوز یعنی فرو کردن آلت تناسلی مرد به آلت تناسلی زن، اگر اینجوری نیست باید یا بی خیال شوید یا به پدرتان بگید تا شکایت کند.

الهه یارلو

سرکار خانم الهه یارلو :

پیگیری کنید در آن حوالی دوربین مداربسته هست یا خبر

رحمان  مرداني فرد

رحمان مرداني فرد :

به اتهام تجاوز جنسی شکایت مطرح کنید ازش و با یک وکیل حضورا مشاوره کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است با خانواده خود در میان بگذارید و شکایت کنید.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

سریعا با شماره تلفن 123,تماس بگیرید
به پدر و مادر خود حتما اطلاع دهید
شما مقصر نیستید خحالت نکشید
حتما شکایت کنید تا دیگران هم مثل سما اسیب نبیند
اگر تهران هستید جهت کمک و اخذ مشاوره و سایر اقدامات با من تماس بگیرید تا بطور رایگان و مجانی اقدام و کمکتان کنم

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

با اورژانس اجتماعی 123 تماس بگیرید اقدامات لازم انجام خواهند داد

حسن فضایلی راد

جناب آقای حسن فضایلی راد :

میتوانید ،شکایت کیفری روابط نامشروع مادون زنا کنید

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
با توجه به متن سوال
احتمال موفقیت در چنین پرونده ای با توجه به نبود مدارک پایین هست
گرچه در چنین مواردی با بازجویی فنی امکان اعتراف فرد مجرم رو نباید نادیده گرفت
در هر صورت توصیه میکنم حتما با خانواده و اورژانس اجتماعی در میان بگذارید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اگر نمیخواهید شکایت کنید کاری از دست ما برنمیاد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

قابل شکایت است البته نیازمند مشورت با خانواده و تعیین تکلیف این موضوع است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
گفته های شما از لحاظ حقوقی ، نیاز به مدرک و اسناد دارد . شاید بتوان از دوربین های مدار بسته آن مکان استفاده کرد . بهتر است که از طریق کلانتری محل اقدام کنید .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با اورژانس اجتماعی 123 تماس بگیرید و به خانواده اطلاع دهید تا به شما کمک کنند میتوانید شکایت کنی

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

در صورتی که به شما تجاوز شده باشد میتوانید به دادگاه و پزشکی قانونی مراجعه و مجازات وی را بخواهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شاهد و یا دوربین مداربسته دارد حتما شکایت کنید تا به پزشکی قانونی معرفی شوید