مشاوره حقوقی رایگان - خانه موروثی

سلام
یه ملک داریم که بعد فوت پدر بزرگم مادر بزرگ در اون زندگی میکرد بعد فوت مادر بزرگ هیچ اطلاعی از سند ملک نداریم الان که پدر بنده فوت کرده چطور میتونم اثبات کنم که وارث ملک هستم عموی مجرد هم در ملک زندگی میکند مدت 7سال که راضی به فروش نمیشه 12سال پیش پدر بزرگ فوت کردن

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با اخذ گواهی انحصار وراثت دادخواست تقسیم ترکه بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ابتدا درخواست انحصار وراثت نسبت به پدربزرگ و پدرتان مطرح نمایید تا ‌تمام ورثه مشخص گردند

و بعد باید دادخواست تحریر ترکه و تقسیم ترکه به طرفیت تمام وراث اقامه نمایید و

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به شورای حل اختلاف آخرین محل اقامت متوفی مراجعه کنید و نسبت به اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام کنید. سپس دادخواست تقسیم ترکه را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در این خصوص پیشنهاد می‌شود که ابتدا برای پدربزرگ انحصار وراثت بگیرید و
چون مادربزرگ شما بعد از ایشان فوت نموده است بعد از آن سپس برای ایشان نیز انحصار وراثت بگیرید و ب
عد از آن برای پدر نیز به همین صورت اقدام کنید سپس دادخواست تحریر ترکه و تقسیم ترکه به طرفیت تمام وراث بدهید تا در مرجع قضایی مورد بررسی قرار گیرد می‌توانید وکیل نیز داشته باشید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه پرسشی که شما مطرح کردی شامل چند بخش است که باید هر بخش آن را تک به تک بررسی کرد چرا که سوال شما یک پرونده کامل است نه یک سوال ساده که جواب کوتاه و ساده به آن داده شود بلکه باید ابعاد و زوایای پیدا و پنهان آن را بررسی کرد.

نرگس سالاری

سرکار خانم نرگس سالاری :

با سلام کاربر گرامی شما ابتدا باید تقاضای صدور گواهی انحصار وراثت بدهید و بعد تقاضای تقسیم ترکه را بدهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا با اخذ گواهی انحصار وراثت نسبت به تحریر ترکه و تقسیم اقدام شود
حتی المقدور وکیل اختیار گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

برای هر یک از متوفی انحصار وراثت بگیرید و بر اساس آنها تقسیم ترکه را مطرح کنید

حسن فضایلی راد

جناب آقای حسن فضایلی راد :

باید از طریق شورای حل اختلاف گواهی انحصار وراثت پدر بزرگ و پدرتان را بگیرید و علیه سایر وراث ، دعوای تقسیم ترکه را طرح نمائید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید دلایل کافی برای اثبات مالکیت این ملک به نام پدربزرگ تان داشته باشید و بتوانید اقدام حقوقی کنید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

به عنوان ذینفع می توانید گواهی انحصار وراثت پدربزرگ را اخذ نمایید جهت اخذ اطلاعات بیشتر پیشنهاد می شود مشاوره تلفنی داشته باشید

رامین مرادقلی

رامین مرادقلی :

با سلام ، ابتدا باید اقدام به انحصار وراثت کنید از طریق شورا و بعد از آن دادخواست تقسیم ترکه در دادگاه مطرح گردد .

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

نبست ب اخذ گواهی انحصاروراثت ابتدا پدر بزرگ بعد مادر بزرگ و آخر پدرتان را اخذ نمایید ، سپس از طریق شورای حل اختلاف درخواست تحریر ترکه اموال متوفی را نمایید ، در صورتی که اموال شناسایی شد دادخواست تقسیم ترکه متوفی را تقدیم دادگاه نمایید .

نجم الدین سپهوند

نجم الدین سپهوند :

سلام
یه گواهی حصر واراثت بگیرید بعد از طریق اداره ثبت استعلام اموال پدربزرگ یا مادر بزرگ رو بگیرید و از طریق دادگاه مطالبه سهم الارث کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

انحصار وراثت نمایید سپس دادخواست تقسیم ترکه دهید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام

برای اینکه بتوانید ادعای وراثت خود را اثبات کنید، باید ابتدا به دنبال مدارک مربوط به ملک بگردید. اگر مدارک مربوطه یافت نشد، می‌توانید به دفترخانه املاک و اسناد عمومی در شهری که ملک در آن قرار دارد مراجعه کنید و بررسی کنید که آیا ملک به نام پدر بزرگ شما ثبت شده است یا خیر.

اگر ملک به نام پدر بزرگ شما ثبت شده است، شما می‌توانید با تقدیم مدارکی که نشان دهنده وراثت شما هستند، از جمله وصیت‌نامه یا حکم دادگاه در صورت وجود، به دفترخانه املاک و اسناد عمومی مراجعه کرده و ادعای وراثت خود را اثبات کنید.

در صورتی که ملک به نام پدر بزرگ شما ثبت نشده باشد، بهتر است با کمک یک وکیل متخصص در این زمینه، اقدام به دریافت حکم قضایی برای ثبت ملک به نام پدر بزرگ شما کنید. در این حکم قضایی، وراثت شما نیز می‌تواند مورد تأیید قرار گیرد.

در مورد عموی مجرد که در ملک زندگی می‌کند، اگر وی به عنوان وراث قانونی شناخته شده باشد، می‌تواند ادعای حق وراثت خود را دارد. اما در صورتی که عموی مجرد به عنوان وراث قانونی شناخته نشده باشد، نمی‌تواند ادعای حق وراثت را داشته باشد و شما به عنوان وراث قانونی می‌توانید از او خواستار تخلیه ملک شوید.

در هر صورت، بهتر است با کمک یک وکیل متخصص در زمینه وراثت و ملک، اقدام به حل مشکلات مربوط به وراثت ملک خود کنید.