مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه ثمن معامله

با عرض سلام به استحضار کارشناسان و وکلای گرانقدر می رساند شعب و محاکم بدوی و تجدید نظر در رابطه بایک فقره بیع نامه عادی مورخه 1396/09/06 مربوط به یک قطعه زمین مسکونی به مساحت 300 متر مربع به اتفاق اعتقاد و عقیده بر وجود و ارتباط معاملی فی ما بین متعاملین ( خواهان و خوانده ) دارند و با همین استدلال حکم به رد دعوی خواهان به خواسته ابطال بیع نامه صادر کرده اند حال با توجه به آرای صادره و قطعیت یافته مذکور عنایتا به اینکه خوانده دعوی به عنوان خریدار هیچگونه ثمنی را به فروشنده به عنوان خواهان تادیه و پرداخت ننموده است و تقریبا بیش از پنج سال و نیم است که ملک مسکونی موصوف را تحت تصرف و تملک خویش درآورده است آیا خواهان می تواند طبق قوانین و مقررات با وجود این شرایط دادخواست ثمن معامله را به طرفیت خوانده به دادگاه تقدیم کند ؟ اگر می تواند چنین اقدامی انجام دهد دادگاه ثمن معامله را به نرخ روز محاسبه می کند و یا به نرخ مندرج در بیع نامه ؟ خواهشمندم پاسخ لازم را عنایت و مبذول فرمایید با عرض تقدیر و تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت ارائه راهکار حقوقی باید مبایعه‌نامه و دادنامه صادره مطالعه گردد تا علت رد دعوا مشخص گردد
ممکن است شما دادخواست خود را به صورت صحیح مطرح نکرده اید

بهروز مافی

بهروز مافی :

سلام.مطالبه ثمن ممکن و حکم به پرداخت ثمن مطایق نظر کارشناسی و با نرخ روز محاسبه و رای صادر می شود.