مشاوره حقوقی رایگان - اختلاف در معامله

13 سال پیش پدرم خانه مان رافروخت اما بخاطر ناآگاهی ضررزیادی دادیم و که مبلغ معامله را نتوانستیم دریافت کنیم اما با گرفتن وکیل و دادگاه رفتنهای مکرر حکم توقیف خودروی شخص را گرفتیم بامراجعه به درب منزل و حضور مامور 110 از آوردن خودرو به خیابان خودداری کرد و بعداز مراجعه به پاسگاه درهمین فاصله یکی از بچه های طرف مقابل خودرو را از پارکینگ خارج و به مکان نامعلومی برد الان چطور میشود اهرم فشار آورد تا ماشین را تحویل دهند تا رفع تکلیف شود ؟طرف معامله تمام حسابهایش را خالی کرده که هیچ دسترسی ما نداشته باشیم بابت جریمه ای که دولت برایش تعیین کرده بود !آیا میشود کارت ملی اش را قرمز یا غیر فعال کرد ؟ چطور میتوان این کار را انجام داد؟؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
نسبت به کارت ملی خیر

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده می توانید درخواست جلب بدهید.
از طرفی می توانید درخواست ممنوع الخروجی نیز بدهید.
برای ممنوع الخدمات برخی شعبات به راحتی قبول نمی کنند و باید مدتی بگذرد تا بتوانید ممنوع الخدمات نمایید.