مشاوره حقوقی رایگان - شکایت مجدد

باسلام. کسی به دروغ از نوع کلاهبرداری از من شکایت کرده. و هزینه دادرسی را گردن من می انداخت در جلسه هزینه دادرسی به دروغ گفتن محکوم شد. و قبل از برگزاری جلسه اصلی شکایت خود را پس می‌گیرد و بعد چند روز دوباره از طریق وکیل اقدام به شکایت نموده .آیا این شکایتی که کرده درست است؟
این فرد که پول امانتی من که در حسابش بوده است را به من برگردانده است و بعد از چند رو گذشت از من شکایت کرده که پولی که به من واریز کرده پول خودش بوده است
من به این آقا از روی اعتماد در مغازه ایشان به معامله دوستانه ماشین یعنی معامله شفاهی انجام داده این و این آقا به من گفت که می‌تواند از کارت خوان اش استفاده نماییم و قبل این من به این آقا پول قرض داده بودم حالا مبلغ قرضی که داده بودم و مبلغ معامله ماشین که در حسابش بود به من برگردانده و در بانکی که حساب ایشان و حساب منم بوده اقدام به انتقال وجه نموده حالا از من شکایت نموده که پولی که واریز کرده. مثلاً از روی اعتماد برادرم به من واریز کرده تا با اعتبار پول بتوانیم وام بانکی دریافت کنیم. حال در جلسه شکایت هزینه دادرسی قاضی این فرد را به دروغ گفتن متهم نموده و قبل از جلسه اصلی. البته من مدارک و شواهد دارم که این آقا را به دروغ گفتن متهم نمایم. حالا قبل از جلسه اصلی
شکایت خود را پس گرفته گ. و چند روز بعد دوباره از من از طریق وکیل شکایت نموده است. البته در این شکایت بعدی برادرم را نیز اضافه کرده حالا این شکایتی که دوباره انجام داده معنی اش چیست؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

ایشان میتوانسته طرح دعوا کند شما دفاعیات خودرامطرح کنیذ