مشاوره حقوقی رایگان - مواد مخدر

سلام دو هفته پیش برادرم در حین مصرف مواد که داخل ماشین بوده که پلیس دنبالش میکنه و برادرم فرار میکنه در حین این تعقیب برادرم تصادف میکنه و کلا ماشین از پشت داغون میشه پلیس میگیرتش داخل ماشین به گفته خودم برادرم 9 گرم هروئین بوده و 3 گرم شیشه برای مصرف خودش و یه تفنگ بادی خراب
اما چیزهای دیگرو هم اضافه کردن مثل40 گرم حشیش و چندتا شیشه مشروب که برادرم اول به گردن نگرفته اما داخل زندان گفتن به گردن بگیر چون اگر قبول نکنی تکلیفت مشخص نمیشه حالا حالاها
برادرم به گردن گرفته حالا پشیمونه
میخواستم ببینم میشه اعتراض کرد؟ و دوباره بگه اینا مال من نبوده
خودش هم مونده تو دادگاه دوم چی بگه ایا قبول کنه یا نه ؟
و اینکه حکم این مقدار موادی که گفتم چندسال زندان هست؟
و براش یه وثیقه 500 میلیونی بریدن
و اینکه اولین باره که برای برادرم این اتفاق میفته ایا امکان بخشش هست
برادرم سرپرست خانواده هست پدرم فوت شدن
وکیل میتونه کاری بکنه قاضی عفو بزنه؟
هزینه وکالت چقدره ؟

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
بهتر است حضوری با وکیل مشورت ودیا وکیل بگیرید