مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارث

با سلام. پدربزرگ و مادربزرگ مادری ام به تازگی فوت کرده اند مادرم در قید حیات هستند و سه برادر دارند یکی از دایی هایم در زمان حیات پدربزرگ و مادربزرگم از آنها وکالت فروش خانه شان را گرفته بوده و خودش هم الان در آن خانه ساکن است آیا با آن وکالت می تواند خانه را بفروشد و دیگر وراث را از ارث محروم کند؟

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
خیر . وکالتنامه با فوت موکل از درجه اعتبار ساقط میشود و دیگر اعتباری ندارد