مشاوره حقوقی رایگان - تعداد جراحت

سلام دوستان
من تیر ماه سال‌جاری عابر بودم عرض جاده را طی می کردم ک ناگهان خودروی گذری منو زد یعنی دو بار منو زد بار اول ب پایم زد ب بالای کاپوت شیشه جلو افتادم شیشه جلو خرد شده و سر و صورت و گوش هایم شیشه برید ک حدود 10 متر منو برد مجددا برزمین پرتاپ شدم و چندین بار بالای آسفالت و حاشیه جاده غلطد خوردم پزشک قانونی طول درمانم را 10 ماه اعلام کرد و بازپرس با دیدن کروکی ب پزشک قانون نامه زده و چونکه دو‌بار ضربه خورده و زخم ها جدا از هم و عضوها متفاوت هستند طبق ماده 543 قانون مجازات اسلامی تعدد جراحت قرار گیرد و در کمیسیون پزشکی تشکیل شد از 24 تا زخم فقط 2 تا زخم دامیه قبول کردند یعنی قبلاً یکی حارصه نوشتن. و آیا با توجه به 24 زخم در جاهای مختلف صورت . میشه اعتراض کرد یا خیر؟ ضمنا بعلت شکستگی لگن ها و‌وزنه بودن پایم خرد شدگی استخوانهای درشت نی و‌نازک نی . حمل نقل خیلی برایم سخت بود بعد از دو ماه پزشک قانونی ویزیت شدم. می گوید دیر آمدی آثار ازبین رفت. و عکس های صورتم با موبایل گرفتم مورد قبول پزشک قانونی نیست. لطفاً مرا راهنمایی کنید. ضمنا رییس کمیسیون گفته در سی دی ها مشخص گردید لکن هر دو طرف شکسته .ما قبلاً یکطرف بود اضافه کردیم در اثر مالش آسفالت موی جلوی سرم ریخته. ک خیلی کم‌پوشت شده اینم قبول نکردند

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

از قاضی بخواهید معاینه مجدد بدهد و به نظریه پزشکی قانونی نزد قاضی پرونده اعتراض کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
درخواست ارجاع مجدد به پزشکی قانونی کنید