مشاوره حقوقی رایگان - شکایت شاکی از پولی که امده به حساب من

من متاسفانه گول خوردم تو اینترنت به عنوان کار بعد طرف پول های دزدی رو ریخته تو حساب من باهاشون خرید اینترنتی کرده حالا چند تا شاکی دارم دستگیر هم شدم اسکرین شات های اون کسی که از حسابم سو استفاده کرده رو دادم به دادگستری بعد فیش گذاشتم ولم کردن بعد وکیل شاکی بهم زنگ زد باید پولو بدی اگه ندی بعدا میلیون ها پولم بدی رضایت نمیدیم تو دادگاه من گفتم از حسابم سو استفاده شده تازه سربازیمو تموم کردم کار من نیست حالا حدود 10 روز پیش یه پیامک امده از شعبه 7 دادیاری دزفول قرار نهایی صادر شد بعد دوباره حدود 10 روز بعد یه پیامک امد پرونده شما به شعبه کیفری دو دزفول ارجاع شد یعنی چی؟

پاسخ ها :

سعیده عقبایی

سرکار خانم سعیده عقبایی :

سلام متاسفانه قرار مجرميت برأي شما صادر شده و بايد در جلسه رسيدگي دادگاه حاضر شويد و دفاع كنيد بهتر است همراه وكيل دادگستري حاضر شويد