مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح دختر توسط پدرش

پدر من یه ادم روانی پرونده روانی پرونده داره ولی برای اینکه مادرم ازش‌مدرک نداشته باشه پرونده به اسم کس دیگه ای هست و به دکترش هم پول داده و چیزی نگه پدر من و اقا بیمار به خاطر کاراش نمیگم واقعی حرفم و باور کنید بچگیش از پدرش و... کتک میخورده و مدام مادرم رو می چی میزده حتی بینش هم شکونده و مادرم و ازش رفت شکایت کرد و این پدرم همش به قاضی ها پول می‌داده من یک خواهر دارم و 23 سالشه اون هم بچگیش توسط بابام کمرش آسیب میبینه مادرم همینطور و حالا پدرم از بچگیم منو میزده و همیشه بعدش مظلوم نمایی میکرده برا همین کسی حرف مارو با ور نمیکنه خانواده پدرم از خودش بد تر بهش مواد میدن و همش میزن پیش دعا نویس و ماشین ها رو دیدیم من کلی مدرک دارم الانم که اینو مینویسم پدرم منو زده مث چی منم واقا میخوام یه کاری بکنم من استخوان های گردنم مشکل پیدا کرده و باز هم منو زده همش داره بهم فش میده بابام خوب هم کارشو بلده و تو دادسرا پرونده داره که با قمه به مردم حمله کرده ولی همه این هارو انهار میکنه توروخدا صدام من و خواهرم و مادرم و بشنوین و کمکمون کنینننن و من تا از فش های پدرم خواستم فیلم و اینا بگیرم سرعت خودشو عوض کرد

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد