مشاوره حقوقی رایگان - اعسار نفقه

سلام
حکم تمکین گرفتم نفقه معوقه شکایتمو زوجه کرده تقاضای اعسار دادم مدارک و شاهد ارائه دادم که نمی‌توانم یکجا پرداخت کنم استشهادی محلی ارائه نمودم که قاضی گقت نیازی نیس زوجه حتی در دادگاه حضور پیدا نکرده و بعدا لایحه ای ارائه ننموده که بنده توان پرداخت یکجا رادارم
الان حکم داده دلیلی که چرا نفقه پرداخت نکردید ارائه نشده رد دعوی می شود
الان میخواستم شکایت قاضی بکنم که دادگاه اعسار برای محکوم علیه دلایل بر عدم توان پرداخت یکجا رسیدگی می شود نه چرا پرداخت نشده و رد دعوی می شود چگونه باید شکایت انجام بدهم ممنون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
شکایت از قاضی به صرف آنچه در سوال آمده است منتفی است
شما چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

نسبت به رای اعتراض و تجدید نظرخواهی کنید نه نسبت به شخص قاضی