مشاوره حقوقی رایگان - آسیب جان و مال

سلام کارمند یک فروشگاه هستم ماشینم در حال پارک جلوی فروشگاه بود یه خودرو که در حال مسابقه بود اومد زد به ماشین من بعد من زنگ زدم 110و گفتن که راهنمایی تو راهه که بیاد صحنه حادثه بعد از چند دقیقه یک شماره ثابت که بعداً فهمیدم پاسگاه ... ارومیه است با من تماس گرفت و گفت به دلیل کمبود نیرو قادر به اعزام نیرو نیستیم شما یه عکس از صحنه بنداز مدارک طرفم بگیر بعداً برای اعمال قانون بیایید پاسگاه و من همون کار رو کردم اما طرف 12روزه گوشی رو برنمی داره و اگه هم برداره با بهانه های مختلف حاضر به حضور در پاسگاه نمیشود و بعد از شکایت در کلانتری منطقه و پیگیری های صورت گرفته از جانب کلانتری فهمیدم افسری که به من گفته ما نیرو نداریم نمیایم افسر راهنمایی سروان ... بوده الان چند روزه این پاسگاه راهنمایی و این افسر وظیفه شناسش منو علاف کرده یه بار میگه بیا پاسگاه حل کنیم میرم میگن سروان ... اینجا نیست تو فلان خیابونه برو بگرد پیداش کن دیگه کلافه شدم .
تورو خدا بگید چیکار کنم کجا برم

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

از طریق شورای حل اختلاف با مدارک موجود تامین دلیل کنید و سپس طرح دعوی نمایید

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام ودرود علیه افسر به دادسرای نظامی شکایت نماید وهمچنین دادخواست تامین دلیل با جلب نظر کارشناس وبعد دادخواست مطالبه خسارت مطرح نماید