مشاوره حقوقی رایگان - توهین و تهدید

14 قانون مجازات اسلامی مصوب 1392 و ماده 608 قانون مجازات اسلامی کتاب تعزيرات مصوب 1375 وهمچنین مستندً
قانون آيین دادرسي كیفري مصوب 1392 با اصلاحات بعدي قرار جلب به دادرسي متهم صادر و اعلام مي گردد.درخصوص شكايت س.ح
علیه آقاي م.خ فرزند غ ، داير بر:تهديد ، پرونده در مسیر تحقیقات قرار گرفت، صرف نظر از صحت و سقم ادعاي
ا به ماده 265 قانون آيین دادرسي كیفري مصوب
شاكي نظر به فقدان ادله كافي براي احراز و انتساب جرم و حاكمّیت اصل كّلي برائت مستندً
1392 و اصلاحات بعدي قرار منع تعقیب متهم صادر و اعلام مي گردد؛ قرار صادره به موجب بند الف ماده 270 و 271 قانون مار الذكر
ظرف مهلت ده روز از تاريخ ابالغ به تقاضاي شاكي قابل اعتراض در دادگاه كیفري دو شهرستان اصفهان است.
دفتر، مقرر است پرونده برگ شماري، در اجراي ماده 92 قانون اخیرالذكر امروز به نظر دادستان محترم برسد، در صورت موافقت و پس از
تنظیم كیفرخواست به مرجع صالح ارسال گردد. یعنی چه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نسبت به شکایت شاکی قرار منع تعقیب صادر شده است و ساکی می تواند ظرف ده روز نسبت به قرار صادر اعتراض کند

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

سلام این دستور یعنی پرونده به شعبه کیفری دو جهت ادامه رسیدگی ارسال شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
قرار جلب به دادرسی صادر شده است

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

پس از صدور کیفرخواست به دادگاه جهت رسیدکی ارسال میشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام

در مورد جرم توهین قرار جلب به دادرسی صادر شده و کیفرخواست صادر و پرونده برای تعیین مجازات به دادگاه کیفری 2 ارسال خواهد شد

و در ‌مورد جرم تهدید تبرئه شده اید و قرار منع تعقیب صادر شده است

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
تا این مرحله متهم پرونده تبرئه شده است ، و شاکی برای اعتراض به این قرار میتواند ظرف 10 روز از تاریخ ابلاغ در دادگاه کیفری 2 اقدام نماید.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

یعنی آنکه متهم از نظر دادسرا مجرم تشخیص داده شده است و پرونده به دادگاه کیفری 2 ارسال می‌شود بعد از تعیین شعبه و تشکیل جلسه رسیدگی حکم ایشان صادر می‌شود در خصوص توهین مستند به ماده 68 جزای نقدی دارد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

قرار جلب به دادرسی در جرم توهین صادرشده و به دادگاه ارسال شده ولی برای جرم تهدید منع تعقیب صادرشده که ده روز قابلیت تجدیدنظرخواهی دارد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

برای انتساب جرم تهدید منع تعقیب خورده که ظرف مدت ده روز میتوانید به آن اعتراض کنید و از بابت توهین محکوم‌ شده اند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
قرار منع تعقیب صادر شده است و به موجب آن متهم تبرئه شده است
فلذا در مدت مقرر قانونی امکان اعتراض به قرار صادره وجود دارد.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

یعنی اینکه مدرکی بر علیه متهم وجود نداشته

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در یک قسمت منع تعقیب صادر شده است یعنی اتهام اثبات نشده و در مورد دیگر اتهام اثبات شده و پرونده به دادگاه جهت صدور حکم ارسال می‌شود