مشاوره حقوقی رایگان - رد کردن اعسار‌ در دادگاه

با سلام من بابت ضرب و‌جرح عمدی از شخصی شکایت و‌نامبرده محکوم به پرداخت 47میلیون تومان دیه به بنده شده حال با توجه به اینکه هم خودش و هم همسرش کارمنده دولت می‌باشند و دارای دو‌ فرزند هجده و بیست دو ساله آیت که یکی از آنها هم شاغل می‌باشد و همچنین نامبرده سه دستگاه ماشین سواری دارد و یک سپرده بلند مدت به مبلغ 70 میلیون تومان و در درگیری‌ قبلی که با دختر نامبرده داشتم و با توجه به اینکه دختر نامبرده مجرد و با پدر و‌مادر در یک منزل زندگی می‌کنند و وکیل گرفته بود و‌در نتیجه در دادگاه نامبرده هم به پرداخت دیه به من محکوم شده بود ، حال با توجه به این اموال و دارایی‌ و وکیلی که در پرونده قبلی گرفته بود و خود نشان از استطاعت مالی نامرده دارد آیا امکان اینکه اعسار نامبرده رد شود هست یا اینکه اعسارش‌ قبول می‌شود؟؟؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
نتيجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما
مستند و مستدل دفاع نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام وکیل گرفتن ارتباطی به تمکن مالی ندارد اسال جداگانه مورد بررسی قرار می‌گیرد