مشاوره حقوقی رایگان - الزام به ثبت سند ملکی

با سلام و عرض ادب و احترام
بنده در سال 1397 یک واحد آپارتمان را به صورت مبایعه نامه خریداری نمودم متاسفانه به علت عدم آگاهی کافی در مبایعه نامه زمان ثبت سند از طرف فروشنده قید نشده حال آنکه تمامی تعهدات مالی از طرف اینجانب پرداخت و در مبایعه ثبت شده است. متاسفانه علیرغم چندین و چندبار تذکر به فروشنده ایشان از زدن سند امتناع می کند. آیا می توان فروشنده را ملزم به زدن سند کرد و آیا می توان از ایشان دیرکرد گرفت.
با سپاس فرآوان

پاسخ ها :

مریم یزدان بین

سرکار خانم مریم یزدان بین :

با سلام
بله میتونید علیه ایشون دادخواست بدید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر سند ملک صادر شده با ارسال اظهارنامه دفترخانه ای جهت تنظیم سند مشخص کنید و سپس اگر در روز مقرر حاضر نشد به ناچار باید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید .
اگر واحد آپارتمان پایانکار داشته باشد دادگاه با درخواست شما موافقت خواهد کرد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله حتما
شما ابتدا اظهارنامه برای فروشنده ارسال نمایید
و دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت فروشنده اقامه نمایید