مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح زوجه توسط زوج

سلام من 25 سال ازدواج کردم همسرم اعتیاد داره و دست بزن جدیدا خیلی به کوچکترین چیزها گیر میده و سرو صدا میکنه دوفرزند دارم دختر17 ساله وپسر 11ساله حتی بچه هارو هم میزنه باید چیکار کنم البته از خونه زدم بیرون اومدم خونه ی مادرم، خونم تهرانه خونه ی مادرم مشهد.

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام درخدمتم هستم در مشهد شکایت کیفری مطرح کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما باید بفرمایید که خواسته‌ی شما چه می‌باشد می‌خواهی بابت ضربو شت شکایت نمایید یا بابت نفقه یا طلاق یا سایر موارد می‌بایست موضوع را روشن کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
بدوا به مشاوره خانواده مراجعه کنید و با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید اگر کارساز نیست میتوان مهریه را مطالبه کرد
یا ضرب و شتم شد با کلانتری تماس بگیرید مراتب صورتجلسه آنگاه طرح شکایت نمایید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

شکایت کنید تا مجازات شوند در ضمن اعتیاد هم جرم است