مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف پلاک خودرو

باسلام. 2سال است شخصی که قبلانمایشگاه داشت ومیشناختم اش ماشین راازمن گرفت تا به مشتری نشان دهد بعدامدسندرابرد گفت معامله کردم فردا دفترخانه تسویه میکنندحالا2سال است نه خبری ازپول ونه ازپس دادن ماشین هست برده فروخته منهم شکایت کردم خیانت درامانت وانتقال به غیر اماچون سعی کردم کسی قراردادش رانشان نداددادگاه منع تعقیب صادرکردمجبورشدم توقیف پلاک زدم ماشین را کرفتیم بردیم پارکینگ کلانتری حالا برای تحویل ماشین خودچکاروبه کجامراجعه کنم هیچ گونه مدارکی هم ازمن ندارن وندارم راهنمایی بفرمایید ممنون میشم ازلطف وعنایت عالی

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق مرجعی که دستور توقیف داده موضوع را پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید دادخواست استرداد مال منقول را مطرح نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

همان مرجعی که دستور توقیف داده دستور بدهد به شما تحویل دهند.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد.