مشاوره حقوقی رایگان - تنظیم سند ملک

سلام و خسته نباشید
من هفت ماه پیش یک واحدی رو خریدم. فروشنده در داخل مبایعه نامه تعهد داد در قبال هر روز دیرکرد مبلغ 500 هزار پرداخت نماید الان حدود پنج ماه گذشته. الان اعلام کرده سند حاضره مبلغ 300 میلیونی که ما برای سند نگه داشتیم پرداخت کنید سند بزنم بنام تون خواستم از وکلای عزیز بپرسم میتونم درمقابل دیرکرد از طریق قانونی شکایت کنم الباقی مانده پولشو پرداخت کنم سند بزنم الان 250 میلیون دیرکرد داره طبق تعهدی که در متن مبایعه نامه داده
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

احسان صالحی

جناب آقای احسان صالحی :

بله باتوجه به وجه التزام قراردادی میتونید مبلغ مورد نظر رو مطالبه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
خسارت وجه التزام روزانه تأخیر در انجام تعهد قابل مطالبه است
و شما باید دادخواست حقوقی اقامه نمایید