مشاوره حقوقی رایگان - سهم الارث

سلام خسته نباشین
پدر من چند سال پیش فوت کردن و من یک برادر و دو خواهر دارم و مادربزرگم هم در قید حیات هستن. برادرم مادربزرگم رو بردن یه دفتری و ایشون یه سندی رو امضا کردن اونجا که برادرم میگن وکالتنامه اس اما وقتی من اون سند رو خوندم دیدم هیچ اسمی از برادرم برده نشده توی سند و تمام مال اموال با جزئیات ذکر شده. میخواستم بپرسم این سند اگر وکالتنامه نیست چی میتونه باشه؟
ممنون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
صلح نامه یا هبه نامه یا مبایعه‌نامه و ...

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
امکان دارد صلح نامه باشد یا هبه نامه باشد و لیکن بهتر است این موضوع را از طریق همان دفترخانه مورد پیگیری قرار دهید.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

اسناد متفاوتی قابل تصور است مانند هبه نامه صلحنامه اقرارنامه توصیه می‌کنم از طریق تماس با وکلای سایت از موضوع مطلع شوید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام با توجه به اینکه مادربزرگ از فرزند خود یک ششم ارث می‌برد شاید مادربزرگ سهم خود را بخشیده است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
باید به نظر برسد مفاد آن حائز اهمیت است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
تماس بگیرید تا گزینه ارسال مدارک برای شما فعال شود و تصویر آن سند را بفرستید تا بررسی شود

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

سلام
متن شما نیاز به بررسی دارد.
می توانید حضوری به دفترخانه مراجعه کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

این موضوع را از طریق همان دفترخانه مورد پیگیری قرار دهید.