مشاوره حقوقی رایگان - چک بلامحل

در سایت درج آگهی، آگهی فروش گذاشتم و با من تماس گرفتند بابت خرید کلی،و گفتند که یک تولیدی بزرگ مبلمان هستیم،بعد گفتند بابت بارتون بهتون یک فقره چک 45 روزه میدیم که برای مشتریه،و قبل از معامله عکس چک رو فرستادند که استعلام بگیرم،من از ساد24 استعلام گرفتم و سفید بود و بانک هم گفت چک مشکلی نداره و مفقودی و ...نیست.
قبل از بارگیری چک رو فرستادند و ثبت کردند و من تائید کردم.
بار ارسال شد و بعد از تحویل گرفتن بار توسط فرد گوشیش رو خاموش کرد.
رفتم بانک شماره دارنده چک رو گرفتم اونم خاموش بود.و بعد از پرس جو از راننده گفت بار در پارک تخلیه شده به یک ماشین دیگه و رفتند.
با پیگیری دوربین های مداربسته و...تونستیم محلی که بار رو خالی کرده بودند پیدا کنیم.
و احتمالا صاحب کارگاه با آنها همدست است،آنها را میشناسد اما به من اطلاعات نمیدهد.و نه بار و نه پولم را میدهند و میگوید برو کسی که بار بهش فروختی رو پیدا کن.
چطور شکایتم رو مطرح کنم و این کلاهبرداری که کردن رو ثابت کنم؟
بارم را هم از اونجا برداشتن

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید شکوائیه کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع مطرح نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شکوائیه تحت عنوان مجرمانه کلاهبرداری به استناد مدارک موجود را در یکی از دفاتر خدمات قضایی محل سکونت خویش به ثبت برسانید.