مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و شتم توسط والدین

من پدرم از بچگی حدودا 6 سالگی منو میزنه تا الان که 18 سالمه هنوز ادامه داره
همیشه تهدیدم میکنن که اگر فلان کارو نکنی زندانیت میکنیم و تمام حقایی که دارم رو میخورن ، تا الان به شدید ترین نوع افسردگی دچار شدم و جندین بار بعد از کتکها یا حرفایی که به من زدن دست به خودکشی زدم که دوبار خودکشی ناموفق داشتم
من نمیدونم چکار باید بکنم با اینکه به سن قانونی هم رسیدم

پاسخ ها :

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام باتوجه به بالغ و رشید بودن شما می توانید منزل پدر را ترک‌نمایید و زندگی مستقلی را شروع نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به مشاور خانواده مراجعه کنید
می توانید با شماره 1420 نیز تماس بگیرید و موضوع را پیگیری کنید.