مشاوره حقوقی رایگان - زورگیری یا باج گیری

سلام
ما زمین کشاورزی رو از پدر شوهرم خریدیم و پولش رو هم به طور کامل دادیم و وکالتنامه و اقرارنامه هم از ورثه داریم و فقط مادر ورثه باید اقرارنامه ثمن بها عرصه و اعیان رو امضا کنه و مادرشون و یکی از ورثه میگن" باید به ما صد و پنجاه میلیون بدهید تا مامان بیاد امضا کنه " ، حالا ما باید چکار کنیم ؟ به این کار چی میگن؟ آیا به این کار میگن"باج گیری" و باید چکار کنیم؟

پاسخ ها :

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

سلام. دادخواست با کمک وکیل بدهید. ابعاد موًوع باید بررسی شود

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی طرح نمایید