مشاوره حقوقی رایگان - فروش زمین و ...

سلام ما ی فامیلی داریم ک دو سال پیش آمده زمین مادرش فروخته ب یک فرد اون فردم 20 میلیون داده بهش در صورتی ک ارزش زمین بیشتر از آن بود شخص فروشنده برای رهن خانه مجبور بوده پول بگیره بره شخص خریدار هم می‌دانسته ارزش زمین بیشتر بیست میلیون داده بهش تمام
الان خریدار شکایت کرد و حکم جلب فروشنده گرفته باید چ کار کرد؟ آیا خریدار فروشنده گول نزده می‌دانسته ارزشش بالاس اما کم پول داده بهش

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
جرم فروش مال غیر و معامله فضولی است و معامله توسط مالک قابل ابطال است
و فروشنده هم مسئولیت خواهد داشت

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

فروش زمین مادر معامله ای فضولی محسوب میشود و قابل باطل کردن است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه پرسشی که شما مطرح کردید شامل چند بخش است که باید هر بخش آن را تک به تک بررسی کرد چرا که سوال شما یک پرونده کامل است نه یک سوال ساده که جواب کوتاه و ساده به آن داده شود بلکه باید ابعاد و زوایای پیدا و پنهان آن را بررسی کرد.