مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک زمین

با سلام بنده دوسال پیش زمینی قولنامه ای خریداری کردم در روستا حالا خریدار رفته که مجوز ساخت بگیره مسکن وشهر سازی بهش گفته که سال نود 73متر از زمین به مسکن وشهرسازی فروخته شده والان رفته شکایت بنده رو کرده که حکم ابطال وخسارت وپول وکیلی که گرفته رو میخواد داخل دادخواستش زمین کولا. یک سال بنام من بوده زمین رو معامله کردیم 110میلیون اما بنگاه دار صد میلیون برای بنده واریز کرده وقرار بوده ظرف چند روز پول رو به بنده بده اما چهار ماه طول کشیده چکار کنم که محکوم نشم

پاسخ ها :

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

سلام نیاز به توضیح بیشتری دارد تماس بگیرید مدارک باید رؤیت شود