مشاوره حقوقی رایگان - نزول و رباخواری

سلام همسر بنده سال 95 از اقوام جاری ام به واسطه برادر شوهرم پول نزول گرفت چون شهرداری پول مارو نمیداد کار پیمانکاری مون می خوابید از سال 95 برای 70 م هرماه مرتب سه م واریز می کردیم سال بعد که می دونیم پول خودمون 70 م دوباره اصل دادن برا بهره اضافه ما (شرکت) به ورشکستگی شدید خوردیم به واسطه برادرشوهرم اومدن و یه چک 600 م (به جز چک های 140 م و 50م بهره مانده و چند فقره چک دیگه به خاطر بهره عقب مانده ) گرفتن این چک 600 م هم رو به نام شخص دیگه ای خودشونو معرفی کردن و بابت اعتمادی که به جاری و برادرشوهرم داشت سرش کلاه رفت اما توافق نامه امضا شده داره که چک صرفا بابت امانت است الان اصل پول رو دادیم کلی بهره دادیم ماشین مون رو توقیف کردن باز ازشون خلاص نمیشیم چیکار باید بکنیم درضمن خودشون هم پرونده حمل مواد اینارو دارن خلاف کارن

پاسخ ها :

یک وکیل

با سلام
در صورت اثبات ربا بودن وجوه پرداختي مازاد پرداخت به شما استرداد و ربا خوار مجازات و جريمه ميشود
براي راهنمايي بهتر با نياز به وكيل داريد