مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام من سال 1398 ازدواج کردم و زندگی خوبی داشتم سال 1400 خانمم خانه را ترک کرد و بنده حکم عدم تمکین گرفتم و سال 1401حکم ازدواج مجدد گرفتم و دوباره ازدواج کردم ....الان خانم اولم که حکم عدم تمکین گرفته بودم و با اجازه دادگاه ازدواج مجدد انجام دادم میتونن به این دلیل که من ازدواج مجدد کردم از من طلاق بگیرن؟؟؟؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
مگر اینکه مهریه خود را بذل کند
که در این صورت با اعلام کراهت از زوج و با بذل مهریه می تواند طلاق بگیرد.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با سلام خیر اگر ازدواج مجدد با اجازه دادگاه باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیری ایشان نمی‌تواند به این دلیل طلاق بگیرد اما
اگر قصد تمکین داشته باشد شما موظفید منزلی جدا و با تمام وسایل برای ایشان آماده کنید
در غیر این صورت می‌تواند طلاق بگیرد