مشاوره حقوقی رایگان - فروش زمین

با سلام
بنده 10 سال پیش یک قطعه زمینی خریدم که ارثیه طرف بود.در واقع از پدرشون زمین ارث رسیده بود ک قطعه بندی کردند و فروختن. زمینی ک من گرفتم در قولنامه دوبر نوشته شد. حالا دو سه متر از جلوی زمین بنده که در واقع عنوان شده بود راه هستش به شخص دیگر فروخته شده. حالا سوال بنده این است که من چه کاری میتونم انجام بدم ؟ من بخاطر دو بر بودنش خرید کردم. و اینکه در این منطقه با نسق خونه میسازند سند نمیگیرن که از شهرداری اقدام کنم.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نی توانید با اثبات موضوع معامله را فسخ کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نسبت به فسخ معامله با توسل به اثبات توافقات گذشته خویش، می‌توانید اقدام بنمائید.