مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارث پدر

سلام پدرم 6سال پیش فوت کرد و ما تاکسی و یک زمین پدرم رو زدیم به اسم داداش مجردم و سیم کارت912خودش نمیدونم چطوری کرد به نامش وپدرم قبل فوت یه زمین دیگروبه صورت دستی زدبه اسم خواهر مجردم و برد بنگاه مهر زد. حالابرادرم با تاکسی و نیسان بابام کار کرد و عروسی کرد الان میخوایم تقسیم ارث کنیم بابام سال96فوت کرده خرجکرد به نرخ امروز هزینه ازدواج خودش و خواهر مجردم روهمه رومیزاره وسط هر چی موند رو تقسیم کنه ایا درسته؟ من چیکار میتونم بکنم؟

پاسخ ها :

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

عرض سلام
کلیه ماترک به نسبت پسر دو برابر دختر تقسیم می شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا نسبت به اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام نمایید سپس دادخواست تحریر ترکه و تقسیم مطرح بفرمائید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر اموالی از پدر شما به جا مانده می‌توانید آن را به نسبت سم تقسیم نمایید