مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع

سلام من شوهرم با چند خانوم در ارتباطه من صدای مکالماتشون رو دارم و اینکه تو تماسا باهاشون هماهنگ میکنه که بیان خونه و اینکه حرف عاطفی بینشون رد وبدل میشه میتونم با این مدارک رابطه نامشروع رو اثبات کنم و اینکه حضانت دخترمو بگیرم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

رابطه نامشروع با ارایه مدارک و مستندات قابل اثبات هست ولی صرف وجود این رابطه مانع سلب حضانت نیست مگر اینکه زوج اشتهار به فساد اخلاقی داشته باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بهتر از ابتدا شما مدارک کامل‌تری داشته باشید نیاز است مدارک شما بررسی شود اما این امکان وجود دارد برای اثبات و حضانت دختر

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به صرف آنچه در سوال آمده است می‌توانطرح شکایت کرد لکن رویه شعب متفاوت است

سلب حضانت بنظر خیر
البته باید دیگر شرایط نیز مورد بررسی قرار گیرد
ملاک مصلحت طفل است که دادگاه باید این امر را لحاظ کند.